Beskriv en singelkompis och bli en matchmaker!

PINK med dom bästa


























I think You are the One




Mulberry -oh yes!


Om det är något som jag ångrar att jag inte köpte förra gången så är det en Mulberry väska, nu står det högst upp på min lista! Jag SKA ha minst en brun, sen gärna den nya från höst/vinter2010 med i leopard. Dom väskorna är tidlösa och blir bara snyggare med åren. Längtar efter en sån goding :)












mulberry.com

Byebye Telia

Nu är det 6 timmar kvar tills jag får "njuta" av min ledighet. Underbart väder också, NOT! Kanske inte men det ska bli riktigt gott ändå. Ledig är ju ändå ledig:) Igår så möblerade vi om på lillans rum, det blev jättefint! Nu står min gamla säng där, det är inte många 6-åringar (snart 7) som har en 1,40 säng haha. Det blev iaf riktigt bra, hoppas hon blir nöjd, jag å älsk får väl domen idag när vi hämtat henne. Nu är det inte riktigt lika stökigt hemma men herre min gud va det har sett ut, det blir så när man äger x antal plagg, 20-tal väskor och 20-tal skor. Plus alla grejer som jag har. Vi tömde ju min lägenhet i måndags å ja, det fanns galet mycket saker fast jag bara bodde på 27.5 kvm innan haha. Ikväll kommer S kompis å hans tjej hem på middag´, det ska bli riktigt trevligt, jag har bara träffat honom på en snabb-fika en gång. Det blir philadephiaost-fyllda kycklingfiléer med parmaskina runt och ungsbakade färskpotatisar tror jag, å vin såklart. S ska laga så jag hinner städa bort nån flyttlåda till innan dom kommer vid 19. Vilket skit väder det är, jag som måste gå ut ur huset idag å köpa fika till tanterna här, det är ju min sista dag... Hoppas det blir ett litet upphåll iaf:) Idag åkte grabbarna Grus till Kroatien, inte alls avis på dom. Hoppas ni får en underbar resa, jag lovar att jag ska sitta i parken å vänta på er haha.


Sköna dagar

Hej hej hallå dagboken! Japp allt är bara bra med mig, jobbar min sista dag på Telia imon. Det ska bli riktigt skönt med semester eller ah sommarlov nu innan jag ska åka till Kina. Bokade min biljett i förrgår, åker den 2 september... Det är väldigt blandade känslor kring det. Jag ser fram emot det väldigt mycket men jag vet att jag kommer sakna S ♥ som f*n! Men det ska vi klara! Det är grymt mycket att göra innan resan, tentor, visum, bråka med csn (för ovanligheten skull!), hinna pussa å krama alla å sen vad ska man packa med sig. Även om jag har lite mer koll på landet denna gången så blir det svårt när man ska tilll en ny stad, som ligger betydligt mer i norr än min förra. Visst allt går att handla där men om man råkar vara 175 cm lång å inte mini-kines så är det lite svårare att hitta kläder haha. Det gick väl ingen nöd på mig förra gången vad gäller shopping iof men ändå!


Här kommer lite bilder från sista tiden































Pink är grym:)

dsc00747 (MMS)

Pink är grym:)


Nu åker vi till stugan i 1 dygn:) mysmys!

dsc00741 (MMS)

Nu åker vi till stugan i 1 dygn:) mysmys!


Semester


Japp, jag lever! Trots dåligt bloggande. Men ni vet att i september så kommer jag igen när jag åker till Kina. Nu när det är sommar så är jag kass, försöker inte påstå något annat. Ser dock att folk tittar fortfarande in, ni är söta ni. Jag ska bli bättre... iaf försöka. Mobilblogga kan jag ju iaf göra, det är ju inte ens jobbigt. Så hur har ni haft det sen sist?? Jag har firat en underbar midommar, haft semester och firat min älsk som fyllde 30 i helgen som var. Sitter på jobbet nu igen, blev bara en kort semester men så skön den var. Sol varje dag! Mycket strand å parkhäng, det gillas!

Här kommer lite bilder så ni ser vad jag pysslat med :)





















Ha det bäst!! Puss

RSS 2.0