Beskriv en singelkompis och bli en matchmaker!

Trick or treat


Promenaden var underbar. Solen skiner och det är lagom kallt. Idag är det ju Halloween. Det innebär ju tydligen att systemet är stängt, vilket jag inte visste, tur att jag har vin hemma. Ikväll ska jag på Filips 25-års fest på en Herrgård i Valje. Jag ska va utklädd till burleskdansare. Ganska simpelt men ändå utklädd. Det kommer nog att bli en kanon kväll :) Jag ska ha min svarta spetsklänning, 2 olika håraccessoarer, handskar, röda läppar å en cigaretthållare i guld:) Vad tror ni om det? Ni får se bilder imon för kameran ska med!  Ska åka dit med grabbarna i klassen vid 17-tiden så jag har lite ont om tid. Skriver mer om jag hinner innan jag åker. Annars får ni ha en kul kväll, vad ska ni göra förresten? Blir det nån Halloween-fest för er?
Puss Puss

Promenix

Nu ska jag ta en lång å skön promenad med Anna-Lisa i solen. Hörs sen XOXO

Natti Natti


Hemma igen. Det blev Idol å biljard med mina favoriter idag, tur att jag har er :) Nu ska jag ta en huvudvärkstablett å några insomningstabletter (från hälsokosten) å försöka sova. Hoppas att dom hjälper, det börjar bli lite tröttsamt att inte kunna sova å ringarna under ögonen börjar bli allt för tydliga haha, inte snyggt!
Sov gott



Fredagsmys ännu en gång :)

Jag ska snart hem till Millan å Linus. Vet inte hur kvällen ser ut riktigt men kanske lite Idol? Biljard? Who knows. Hoppas ni får en kanon kväll iaf. Min plan ändrades ju lite idag men jag har tur som har mitt favorit-par i alla lägen :)
Det är kärlek det :)

Pics

Här är några pics från Anna-Lisas födelsedag för några veckor sen.

Svartskalle :)

Håret blev ju mycket mörkare än jag tänkt mig men men jag börjar vänja mig nu. Och jag ska göra det ljusare, snart!

R.I.P. Mammi

Nu har mammas sten kommit....
Saknar dig sååååå!

I´m back

Äntligen! Det har inte funkat att logga in på blogg.se för mig på flera dagar, därav dålig uppdatering. Det var något fel med adobe, Ngan var här precis å fixade det, tack! Håller på å städar nu så jag skriver sen :)
Tack söta Tanja för ditt inlägg, du är underbar å imon ska vi ha en grym kväll!
Puss Puss

HACKAD BLOGG

Sorry malin lovar att inte göra så här någon mer gång hehe men kunde inte låta bli!!!
För att må bra bör man omge sig med människor som är bra för en och som gör att man mår bra=)
Vissa vänner träffar man tidigt i livet och några träffar man under livets gång. Det var inte ens ett år sedan jag träffade dig första gången och jag har med tiden lärt känna sig bättre.
Det bra är att man behöver inte prata och träffas varje dag man vet att man har vissa vänner där fast man inte gör det.
Jaja massa ordbajs blev det nu. men min slutpoäng är att du är en person som är ödmjuk, positiv och alltid GLAD. Jag kan inte komma på en enda gång du varit sur och negativ.
Det är människor som du man ska omge sig runt för att må bra =)
LOVE YA
xoxo Tanja

Try again


Toodels! Regnigt idag med, trist! Ska till skolan å plugga lite senare. Räkna räkna å räkna lite till, suck. Jag tycker tyvärr att redovisning är dötrist! Jag vet, jag borde tycka om det eftersom jag läser ekonomi och vill ha eget föetag men det går tyvärr inte. Kanske när jag fattat allt, mäjligen att det kan va lite kul då. Just nu sitter jag med en färgning i håret, det blev liiiite för mörkt i lördags så nu ska jag göra det lite ljusare. Håll tummarna att det funkar! Hörs sen Puss

Saturday morning








Godmorgon! Det är riktigt tråk-väder här i Skåne men jag känner mig ändå glad idag :) Nu ska jag äta en knäckemacka å sen åka ner till stan. Kanske shoppa lite, men bara lite. Idag är hårfärg viktigast! Have a nice day! XOXO



Fredagsmys



Nu är jag hemma från Växjö igen. Den stan hade inte så mycket att erbjuda faktiskt. Jag köpte en fin tröja, svart såklart, med puffärm. Jätte söt men enkel. Sen blev det en ring oxå, shopping light idag alltså. Det var väl iof lika bra haha. Imon blir det en liten runda till här i K-town tror jag. Ska köpa hårfärg å sånt. Japp jag har bestämt mig nu, jag ska bli brunett (igen!). Pappsen, jag vet att du vill att jag ska va blond men jag behöver förändring, NU! Lite ny energi och en ny look, börjar tröttna på mig å det kan ju aldrig vara bra:) Så idag är min sista dag som blond, för den här gången iaf. Någon som vill slå vad om hur länge det håller denna gången? Förra gången varade det ju bara i 3 veckor sen gick jag tillbaka till det ljusa. Det återstår att se... Spänningen är olidlig haha, eller inte. Men det är en ganska big-deal för mig. Ikväll blir det Idol-mys med Tanja. Hon kommer hit snart så ska vi kolla Idol, skvallra, mysa å äta snacks:) Jag är galet trött idag, ingen sömn i natt heller... Hoppas ni får en kanonkväll mina vänner!




Undra vem som vinner? Svårt....





Jag älskar juryn! Speciellt Anders Bagge, han är såå söt haha!





Jag undrar hur man kan känna sig så ensam, vilsen å rädd när en person försvunnit ur ens liv? Det var iof en av de personerna som betydde (betyder) mest för mig. Jag vet inte hur jag någonsin ska klara av att leva med denna saknaden som finns?! Jag saknar dig så det gör ont, hela tiden!


R.I.P Mammi 09-08-09







Roadtrip till Växjö ist. Millan å

0-19f32b979b5f54469c8f951a0d98dc02.png

Roadtrip till Växjö ist. Millan å Kristian ska dit på möte på jag passar på att åka med, Gina Tricot finns ju ändå där:) Jag gillar impuls...


Sleepingproblem


Godmorgon! Sovit gott? Tyvärr tog ju min sköna nattsömn slut. Igår kunde jag inte alls sova. Låg vaken till efter 2.30. Sjukt jobbigt! Ska ner till stan å kolla hälsokosten idag, det finns tabletter som gör att man somnar lättare, tänkte pröva dom. Det är väldigt frustrerande att ligga i sängen å va så trött å gråta men ändå inte kunna somna. Nu får det va slut på det! Idag har dom efterlängtade pengarna trillat in på kontot, jippi! Nu ska jag ner på stan å träffa Liz, shoppa! :) Ha en grym dag, hörs sen.





XOXO MissMalinD

Error


Hmm det är tydligen nåt fel på min blogg! Den krånglar massa, går inte att ladda upp ilder heller. Hoppas det är fixat till imon. Sov gott sötnosar!


SS 2010





Feel the inspiration





I need help


Jag vill ha förändring! Funderar starkt på att färga håret igen. Jag vet att jag inte har varit jätte nöjd men nu kanske det blir bättre. Vad tror ni? Ska jag göra det? Hjäääääälp!
















Såhär vill jag ju egentligen ha det men då måste jag bli brunhårig först....






MY LIPS NEED SOMETHING































ffffound




I JUST DON'T KNOW WHAT.....



Pornstar





Nu ska jag ta en promenix med Millan sen ska vi till skopunkten å kolla läget:) Vi kan ju hoppas på ett fynd... Jag har förresten läst hela Jenna Jameson's bok, på bara 2 dagar. Den var riktigt bra faktiskt. Jag som egentligen inte gillar att läsa böcker, men när jag väl börjar med en kan jag inte sluta. Väldigt intressant att höra hennes berättelse och ingen kan klandra henne för hennes val i livet. Hon har verkligen fått ta mycket skit men hon är en riktigt smart kvinna den där Jenna. Läs den! Have a nice day lovers!


...





Längtan


Hello darlings! Sovit gott? Nu har jag haft 2 nätter av bra sömn, det är jag inte bortskämd med. Hoppas att det har ordnat sig nu. I söndags var jag uppe till kl 4! Kunde inte sova... å kan jag inte sova så fungerar inte jag som människa alls, jag behöver mina timmar hos johnblund. Veckans träning har mest varit i vatten än så länge, har simmat å vart på vattengympa. Det är jobbigare än man tror! Ni som inte prövat tänker säkert att det är lätt och inte känns i kroppen alls, men ni har fel! Får se om det blir nån träning idag. Eftersom jag är så mörkrädd så varken går eller cyklar jag ensam på kvällen, efter träningen igår så skulle jag ta bussen hem och hinna se Bonde söker fru :) men buss-j*veln kom inte. Fick stå där i 35 min å vänta på nästa. Då blir man sååå trött på att åka kollektivt! Längtar tills jag har ett jobb sen å en bil! Vi som väntat fick iaf åka gratis sen när den väl kom, men jag hade hellre betalt dom där 15:- å vart hemma innan å sett hela bonde programmet. Jaja nog om det:) Nu är det typ helg igen, nästan iaf. Imon kommer dom efterlängtade pengarna iaf, herregud vad jag har längtat! Hade inte stått ut lägre. Tyvärr kommer dom innan helgen, japp säger tyvärr för nu ska dom räcka i 5 helger ist för 4. Det kommer väl gå sådär haha. Har ni några planer för helgen sötnosar? Lite tråkigt att ni som läser aldrig skriver något, vet ju inte vilka ni är...





Att flirta är underskattat, så mysigt :) När mobilen plingar, mmm love it!



Over and out!






Sleepover


Nu ska jag cykla ner till gymmet, vi ska simma tills vi inte känner våra armar mer:P sen blir det sleepover hos Millan. Hoppas ni får en mysig kväll! Puss å Kram






What happen's in Vegas, stay's in Vegas






 






















VEGAS


XOXO


Halloooo! Hoppas eran helg varit bra. Min va jätte skön, lugn å trevlig. Middagar, vin, skratt, skvaller å lite annat. Söndagen bestod av tjejmys med Millan, har iof vart med henne resten av helgen med haha, ovanligt va?! Linus åkte till kina igår, jag är såååå avis! Men därförr blev det tjejmys å nåt som vi längtat efter länge, GOSSIPGIRL! Vill bara se mer mer mer. Den serien är så fabulous, love it! Alla karaktärer å kläder, det går ju inte att inte gilla den. Nu börjar en ny vecka med skola å träning. Idag blir det simmning. Skönt med lite mjukstart, det är dessutom öpptehus på gymmet så vi slipper helst alla dom.



fasionindie


I lördags var det ju bloggawards, det kan väl ingen ha missat?! Här är resultaten:



Årets nykomling: Foki

Årets manliga blogg: Calle Schulman

Årets kaxigaste:
Kissie

Årets fashionista: Lisaplace

Årets mest originella: Foki

Årets foto/design: Nevniarien

Årets blogginspiratör: Blondinbella

Årets videoblogg:
Moogi

Årets veteran: Stina Lee

Årets kändisblogg: Magdalena Graaf

Guldpennan: Sanna Lundell

Årets bloggstar: Linda Hallberg

ÅRETS BLOGG: Foki


Jag röstade ju inte riktigt såhär men men. Kul för dom som vann! Foki, visst hon har en annorlunda blogg men 3 priser, nä det var hon inte värd enligt mig. Sen är det bara pinsamt att en person som Kissie faktiskt vinner. Men jag antar att hon har flest fjortisar som följer hennes blogg, utan liv som röstar hela dagarna. Vart är världen på väg haha?!




XOXO


Home sweet home


Kvällen har varit nice. Lite kontig först men det löste sig bra. Middag hos Linus, Potatisgratäng, fläskfilé, baconlindade dadlar, favotsås, sallad å en hallon efterrätt. Mmm mumma. Efter masa mat å vin, å såklart Idol drog vi å spelade biljard. jag å Rosberg krossade Millan å Linus idag:) Känns bra. Även om jag kanske inte kunde ta åt mig äran haha eftersom jag suger på biljard. Det blev en sista drink på Harry´s med inna jag åkte hem. Hoppas ni haft en trevlig kväll mina vänner! Det finns knepiga personer i världen.... väldigt knepiga. Akta er för dom! Nu ska jag sova, det är ju faktiskt en dag imorgon med :P Sov gott. Puss å Kram




fashionindie



Gosh va jag längtar till STHLM i december med brudarna!!!






Popcorn:)

3aba3d113a36046829246fbfd4d6647a.png

Popcorn:)


Romantisk middag för 4:)

0-33ed2c3c50a41bfc0f430f0c9bb1c5f7.png

Romantisk middag för 4:)


Oh yeah, fredagsmys idag!







Hallo sötnosar! Idag vakande jag pigg å utvilad kl 9 för första gången på flera veckor, har nog sovit bra i natt. Äntligen kanske man kan bli en piggare människa igen. Alla tankar när man ska sova å drömmar om natten gör det inte lätt... Men i natt, åh så skönt! Det blev ingen spinning idag tyvärr. Va visserligen pigg men hade ont i ryggen imorse så idag blir det vila. Tråkigt men behövligt. Nu ska jag åka hem till Millan, vi ska planera kvällen. Det blir nog god middag, vin å sen bowling med taggarna:) Vi funderar på potatisgratäng men vi får se. Vad ska ni göra idag godingar? Hoppas ni får en kanon dag å kväll iaf, det är ju faktiskt fredagmyyyyys :)






Tack för att Du är Du! Hade inte klarat mig utan dig hjärtat! Det är lite konstigt men helt underbart att vi hittade varandra efter 3 år här i skåne. Älskar dig vännen...






Äntligen!






Skönt att grabbarna skötte sig ikväll, 6-1!



091015





Tordag är sämsta tvkvällen på hela veckan! Bara skit då, tur att datan finns så man kan snacka med folk ist:) Idag har jag haft tvättdag, puh va mycket det blev, kändes som hälften av mina kläder låg i tvätten. En skön powerwalk med Millan har jag oxå hunnit med. En ganska slapp å tråkig dag men såna behövs med. Imon är det ju äntligen fredag. Spinning kl 12 sen är det helg, woho! Inga planer för helgen ännu, får se vad som händer men det lutar åt att vi inte ska gå ut iaf, kors i taket! Men vi får väl se.... man har ju ändrat sig innan.












fashionindie

Lara Stone











Fashionindie


LADY GAGA













Fashinindie


The Depp family


Beauty




Depp




A new day





Hej! Nu ska jag dra iväg till Millan, fika lite å luncha. Sen blir det Core control å spinning på gymmet, yeah! Ikväll väntar Bode söker fru å Grey´s. Kanske en titt på forbollen med men chansen att Sverige går vidare är ju ändå typ 1%. Ha en bra dag!!



BEDTIME


Nu ska jag sova, skola imon kl 9, natti natti




På söndag har det äntligen premiär! Då har jag å Millan en dejt!







80 questions


Lite uttråkad :)


1. Höger eller vänsterhänt? Höger
2. Humör just nu? trött
3. Favoritgodis? inte så förtjust men isf choklad
4. Är det något du absolut inte äter?  fiskbullar, ärtsoppa
5. Kläder just nu? leggings från monki å en oversize tröja
6. Musik just nu? nope, kollar desperate houswifes 
7. När åt du senast? för typ 2 timmar sen
8. Vad sa du senast? pratade med Millan om allt å inget som vanligt
9. Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken? 1800-talet
10. Fisk eller badkruka? mittemellan
11. Favoritfärg? svart å rosa
12. Saft eller alkohol? alkohol
13. Längd? 174,5
14. Hur många kuddara sover du med? 3
15. Favoritväder? höst, helt klart
16. Om du var fast på en ö, vilka tre saker skulle du ta med? vänner, snyggingar å musik
17. Spelar du något instrument? nej
18. Morgon eller nattmänniska? dag
19. Sparare eller slösare? slösa
20. Det bästa du vet? kärlek
21. Bästa film?
the notebook
22. Kommer du ihåg din första kärlek? oh ja! markus pernstrand :)
23. Gillar du henne/honom fortfarande? jag har inte träffat honom på länge men han är en fin kille
24. Ser du på kärleken som ett misstag? nej absolut inte, det var länge sen
25. Hur många barn vill du ha när du blir stor? 3
26. Framtidsplaner? bli klar med skolan, åka till kina, starta eget, bli kär, gifta mig å skaffa barn:)
27. Bio eller promenad? beror på med vem
28. Glasögon, linser eller inget? har brillor när jag läser å kollar tv bara
9. Teknisk eller oteknisk? totalt oteknisk
30. Är du kittlig? mmmm
31. Snarkar du? nej
32. Rädd för insekter? vissa
33. Äckligaste insekten? vet inte
34. Musikstil? blandat
35. Lyckotal? 11 kanske
36. Favoritfilm genre? chickflicks
37. Bästa bok? davici koden 
38. Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? trolla
39. Chips, morötter eller godis? chips
40. Pizza eller hamburgare? helst inget
41. Sport, a-ekonomi eller barnprogram? sport
42. Namnsdagsdatum? 10 dec
43. Har du någon flickvän/pojkvän? nej
44. Tänker du någonsin pierca dig? not my style
45. Födelsedag? 14 mars
46. Favoritchips? sourcream
47. Dina bästa vänner? you know who you are
48. Stökigt eller välstädat? önskar jag kunde säga städat
49. Gungar du på stolen? nej
50. Hur många kusiner har du? 3
51. Har du utövat någon sport? handboll å fotboll
52. I julklapp önskar jag mig? en mobil tror jag
53. Senap, ketchup eller inget på korven? ketchup
54. Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungyjump? nej ryggen pallar tyvärr inte det
55. Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
56. Anser du att man får skylla sig själv om man slickar på en lycktstolpe på vintern? ja
57. Vad hänger på väggarna i ditt rum? tavlor, en klocka, väggdekorationer
58. VIlken färg har du på tapeterna i ditt rum? ljusa
59. Pasta, ris eller potatis? beror på maträtt
60. Vilket är bäst -julafton eller din födelsedag? julafton
61. Ljust eller mörkt bröd till frukost? mörk
62. Vilken läsk är godast? dricker inte läsk
63. Vad gör du helst? umgås med vänner, lagar mat, festar
64. Bästa raggningsreplik? snygga kläder, me dom skulle se bättre ut i en hög brevid min säng.
65. Hur många syskon har du? 1 bror
66. Bäddar du din säng? absolut
67. Bor du själv eller tillsammans med någon? själv
68. Är du allergiskt mot något? nej som tur är
69. Är du mörkrädd? väldigt!
70. Är du religös? nej
71. Släpar du fötterna efter dig? nej
72. Vad är du mest rädd för? cancer, mörker
73. Städar du ditt rum själv? jag bor själv så ja
74. Hur ofta städar du ditt rum? städar när det behövs
75. Skulle du käka upp en clementin för 100 kr? skulle göra det gratis
76. Är du rädd för blod? nja
77. Skulle du kunna tänka dig att bli vegitarian? aldrig!
78. Saltar du på maten? ibland
79. Favoritkaka? kladdkaka kanske
80. Kan du sjunga? tyvärr inte


Bye bye


Tuesday






Hallo people! Hoppas eran helg varit bra. Min var kanon, riktigt skönt att vara i Göteborg i helgen. Lek å Buslandet med Mican å kidsen var jätte kul, blev lite trött men det va kul:) I lördagskväll hade vi ju Tapasmys hos Mia. Massa god mat å sällskap. Min rätt var jätte god så testa den om ni ska ha något liknande! Kvällen avslutades med utgång ihop med lillebror å hans vänner. Resten kan vi glömma... Jag åkte tillbaka till k-town på söndagkväll, fy f*n vilken resa. Fick byta till buss, tåget var sent, hittade ingen taxi å resan va dyr! En måttlig glad Malin som kom hem 1 timma för sent i söndags men men. Igår kände jag mig lite se å hängig, förmodligen bara trött efter helgen. Åka med Millan till hennes frisör igår, japp nu är jag äntligen klippt. Det var sååå slitet så en bit fick åka av men det känns skönt nu iaf. Idag blir det träning. Gymmet först sen simma med Millan. Det ska bli skönt att träna bort lite magsmärta! Hoppas ni får en kanon dag, dax för lunch. Puss 

Lek å bus


Goooodmorning! Idag vaknade jag av mig själv kl 9. Det händer INTE ofta! På programmet idag står: Lek och buslandet med Mican, Medina å Zara:) Sen en fika, en tripp till systemet å ICA Maxi så jag kan inhandla alla ingredienser för min rätt.... Ikväll vankas ju Tapasmys = Vin :) Jag, Sara, Mia, Johanna, Jossan, Jennie å Tess ska mysa ikväll hemma hos casa de Mia. Nu drar jag till Lek å buslandet. Ha en bra dag mina vänner! XOXO




Shanghai by night.... I wanna go back!


Fredagsmyyyyys






Nu har jag Idol å tacomys hemma hos Vickan :) Vad gör ni?? Puss



Bye bye


Nu ska jag åka till stan och möta Sara. Vi ska kolla runt lite sen kommer Vickan oxå in. Idolmys ikväll med Vic å Sara. Skönt med en slappekväll med mina godingar. Pratade precis med Jossan med, hon kommer imon med:) Nu ska jag dra till bussen, hörs sen. Puss Puss


 

Denna färgen skulle jag vilja ha igen...


Att vakna upp i Göteborg



Godmorgon! Att vakna upp i Göteborg är en så skön känsla, här ute på landet:) Det är kallt å solen skiner, helt tyst och lugnt. Idag ska jag laga lite mat till pappsen först sen ska jag kanske träffa Mican, sen Sara å kanske utgång ikväll med lillebror. Många lösaplaner :) Imonkväll ska vi ju ha Tapas-mys hos Mia. Jag, Sara, Johanna, Mia, Jennie å Jossan(?). Alla mina favoriter på en gång, eliten som vi även brukar kalla oss :P. Jag tänkte att jag skulle göra ett recept som jag hittade på tastline, Potatis- och getostminipizza. Vad tror ni om det? Getost är bara ju sååååå gott! Hoppas det blir en hitt, jag berättar på söndag hur dom smakar. Det kommer bli massa skratt, massa vin, massa skvaller, massa mat å massa kärlek, som vanligt när vi ses.




Potatis- och getostminipizza





Ingredienser för 6 personer

3 st   potatis(ar), medelstora
1,5 kvist(ar)   rosmarin
0,75 tsk   salt
1,5 st   vitlöksklyfta(or)
0,75 dl   olivolja
3 st   tortillabröd, små
112,5 gram   getost
0,75 st   röd lök(ar)



Tillagning


1. Värm ugnen till 225 grader.

2. Skiva potatisen tunt och koka i tre minuter. Finhacka eller mixa rosmarin, salt och vitlök och blanda med olja. Häll av potatisvattnet och blanda potatisen med oljeblandningen.

3. Lägg upp tortillor på en bakplåt. Fördela potatisen över bröden. Skiva getost samt rödlök och lägg ovanpå.

4. Grädda i ugnen i cirka 8 minuter, eller tills osten får gyllene partier. Skär i små bitar och servera som drinktilltugg.


http://www.tasteline.com/Recept/Potatis-_och_getostminipizza


Recept: Alice Brax
Foto: Jurek Holzer





Have a nice day!
XOXO
Smulan

Nu sitter jag på tåget, 2 timmar k

01d2d4ea372fdb1875575506e6e37fe5.png

Nu sitter jag på tåget, 2 timmar kvar tills jag anländer i underbara Göteborg:)


091008


easyart


GBG nästa!



My day


Godkväll! Kom precis hem från Millan å Linus. Vi har gjort lasange å bakat bullar. Dom blev gudomligt goda! Hoppas ni haft en bra dag, min har varit konstig och förvirrande men fick ett bra avslut iaf... Jag skulle egentligen gått på dejt idag men det blev inställt. Igår ställde jag in å idag han. Det var kanske inte meningen att vi skulle ses, vem vet. Next please:P Imon blir det lektion och sen räknestuga på eftermiddagen. yeah vilken dag... Åker till Göteborg efter skolan iaf, det ska bli skönt att komma "hem" lite. Träffa pappsen å lillebror ska bli kul, saknar dom som f*n. På lördag blir det tapas-mys med tjejerna, alla lagar varsin rätt. Någon som har ett förslag på en grym rätt så hör av er:) Förra gången blev det jätte bra, god mat å vin, vi kör en favorit i repris tack:)

Äntligen börjar det bli kallt. Som jag har längtat! På med mössan, tyvärr inte pälsmössan än men den kommer senare i vinter. Det är två underbara årstider framför oss nu, myspys! 



tylerlee.net

I december ska hela tjejligan åka till huvudstaden. Det kommer bli såå ball. Dom ska gå på BSB konsert å jag ska njuta. Jag är inte intresserad av den konserten men en tripp till STHLM ska bli grymt! Speciellt med dom brudarna...


Natt natti




Bullbak med Millan:)

417fb8852229da6bd2da6734c9848a08.png

Bullbak med Millan:)


091006




Jag säger godmorgon med denna bilden :) Nu ska jga äta en knäckemacka, städa lite å sen gymma. Hoppas ni får en mysig dag! XOXO


Spinning på schemat


Godnatt mina vänner! Nu ska jag sova, måndag är äntligen över. Idag har jag vart på en föreläsning och på spinning. Japp nu har jag kört igång, gymma imon med. På eftermiddagen ska jag göra något spännande, fhp. Jag är sjukt nervös! Berättar imon, om det går bra.... På torsdag ska jag åka till Göteborg och stanna hela helgen. Natti Natti 




EGO GIRL











Shopping, check!


Så, nu har jag köpt present till Alli, skriver inte här vad det är. Hon kanske läser... Det blev ett rött läppstift till mig med :) från make up store. Mörkrött, as snyggt! Imon åler det på, svarta ögon, stövlar´å den nya klänningen. Längtar! Nu blir det mer plugg. Puss å Kram

Röda läppar


Nu blir det en paus från böckerna, ner till stan och köpa en födelsedagspresent till Anna-lisa:) Det blir nog ett nytt rött läppstift med. Det är ett måste till min nya klänning, röda läppar å klackar...


Hur snyggt är det inte?!

 

 


Rosamånaden



Godmorgon! Solen skiner idag med, lite piggare blir man ju då. Nu är det ju oktober och det innebär rosa-bandet månad. Köp köp köp! Jag har redan massa men jag ska köpa fler, en på varje jacka. Ni som inte vet, min mamma fick bröstcancer först och sen i andra delar av kroppen så detta är viktigt för mig. Stöd rosabandet! Lindex är ett företag som gör en hel kollektion, lite fina tunikor bla. Mina disktrasor är till å med rosa och har band på sig. Det finns många små saker man kan köpa, rosa godis bilar m.m.





Här är en gammal bild på mig å min mamma som jag älskar! På denna bilden mådde hon nog okej, bröstcancern var borta. Sen kom cancern tillbaka fast i skelettet. Saknar henne så jävla mycket, hela tiden... Det känns fortfarande overkligt att hon inte finns längre. Undra om man någonsin kommer att förstå vad som har hänt?! Om 1 vecka är det 2 månader sen hon gick bort. Det känns som om det var längesen samtidigt som det känns som om det inte ens har hänt... Flera gånger har jag vart på väg att ringa mamma, det gör man ju ofta liksom. Det ligger på rutin. Eller när man pratar så, "mamma säger" ist för mamma sa. Undra hur länge sånt sitter i? Jag vet att det inte finns några svar men man kan inte annat än att undra. Varför är livet så orättvist för?!




Lyssnade på precis på nyheterna, det vara några tyska forskare som sa att vi som lever i I-länder har stor chans att bli 100 år. Hälften av alla "kommer bli" 100. Det kände jag iof på, iaf att jag skulle bli det. Då får man brev från kungen (vet att inte kungen kommer vara kvar då:). Den som sitter på tronen kommer få skriva mååånga brev då:)





22.42


Puh va trött jag blev nu. Dax att gå å lägga sig tror jag bestämt, sista pluggdagen innan tentan imon... Min helg börjar inte förrän på lördag, då j*vlar :) Ny klänning, tentafest, födelsedagsfest, taggare(?), vin, kärlek å underbara vänner.



SAKNAR.... dock inte mitt bruna hår :P


INSPIRATION

























Pics Gossipteen, Photobucket, Posh24


NYLON






pics



Idol







Jag är även med i en tävling på Kendras blogg om ett smycke (23240)
från Cocoo.se en till tävling som jag är med i är en tandblekningstävling
hos lastnightstrash :) Om man aldrig försöker vinna nåt så göra man ju såklart inte det!




Let´s have hope



Hoppet är ju det sista som lämnar människan sägs det, just nu hoppas jag att jag ska vinna denna lilla godbit:) Det är söta- Emelie som har en tävling i sin blogg. Jag håller alla tummar å tår att jag vinner. Jag har ju inte ens en bärbardator så denna, i min favoritfärg dessutom skulle vara perfekt. 


It´s on bitch...



Toodels! Nu har jag precis kommit hem från 1 timmes "morgonpromenad", så skönt! Det blåser iof väldigt mycket ute men solen skiner ändå. Mössa å glajor, pefekt kombo enligt mig. Nu ska jag duscha, äta frukost och sen börja plugga.


Igår kollade jag förresten på premiärena av the Hills och the City. Där kommer det bli drama, drama drama denna säsongen. The Hills är dock inte sig lika utan LC, Lauren Conrads. Hon ska ju bara va med, bitchen som ersatt henne är inte alls lika cool, snygg eller snyggtklädd som henne... Besviken, men som sagt det kommer bli mer drama så det kanske blir kul. Hon gick ju direkt in i första avsnittet och "tog" en annans B-friend typ. The City är ju inte lika bra, det händer inte så mycket där men en ny karaktär kom in där med så kanske.



 Lauren Conrads - Kristin Cavallari


Vad ska ni hitta på idag? Have fun xoxo

 


RSS 2.0