Beskriv en singelkompis och bli en matchmaker!

Ge mig sommar å mitt blonda hår nu!


forever and always

Hallo! Nu börjar äntligen min tandvärk försvinna. Sen förra tisdagen har mina visdoms tänder vuxit och gjort så j*vla ont. Såhär ont har jag aldrig haft, inte såhär länge heller för den delen. Fick gå akut till tandläkaren i tisdags. En inflammation, konstigt att jag haft ont! Fick antibiotika då och nu börjar det äntligen bli bättre. Det är svårt att koncentrera sig på annat när man har så ont och feber på det med. Men nu så känns det bättre igen, skööönt! Imon har jag tenta i International business, den kan bli hur lätt eller hur svår som helst. Det är en kines som ska göra tentan, ingen aning hur han tänker. Efter tentan sticker jag till Götet, bara över helgen. Det ska bli mysigt att träffa älsklingen igen. Längtar tok-mycket efter honom! På lördag blir det tjejmys med Sara, Jossan å Jennie:) Hoppas ni får en grym helg om vi inte hörs innan. Puss å Kram
Jag hoppas att denna känslan aldrig försvinner för den är underbar!

For my B-day I wish for....

cocoo.se

nelly.com

asos.com

forever21.com


Wet and sunny


ilovewildfox

empty without you


100217

Idag har inte varit min bästa dag direkt men det löste sig till slut efter lite tårar å ett möte med min syo. Det blir ingen uppsats-skrivning för mig denna terminen, tyvärr. Jag kämpade men det räckte inte denna gången... Det kändes sjukt jobbigt för jag trodde verkligen att det gick bra å så får man som ett slag i ansiktet, U. Nu ska jag få ett nytt schema med nya tentor så att jag kan dra till Kina till hösten iaf. Mitt första val är ju Shanghai, älskar den stan men det lutade åt Beijing ett tag. Nu håller min syo på att fixa så jag å Trannie kan åka till Shanghai iaf, å ingen är gladare än jag. Hoppas hon lyckas bara, det är nog lite varmare å mycket roligare i Shanghai:) Hur har eran dag varit då? Hoppas bättre än min iaf. Tur att jag har mina stöttepelare en dag som denna, annars hade det blivit ännu jobbigare. Nu känns livet lite bättre igen. Hösten (och sommaren) var den värta tiden i mitt liv, det är fortfarande skit jobbigt men jag har så underbara människor i mitt och jag kan ju inte direkt ge upp. Jag har kommit för långt för att bara ge upp, jag ska bli klar och jag ska uppfylla mina drömmar. Det tar bara lite längre tid än vad jag hade trott. Nu ska jag fortsätta mys i soffan, en viss person saknas dock för att det ska kännas helt bra. Att ligga i din famn S är det bästa stället som finns, underbar är DU! Natti Natti

Turquoise


ilovewildfox

every day counts


I miss you every day

My mum was magic...

......

And I love him...

friends


Update

Jag har varit i GBG typ 2 veckor, det var 2 helt underbara veckor. Ville inte åka tillbaka till Skåne alls men jag har tenta på fredag så jag va tvungen... Saknar redan min älskling. Det är helt galet va han gör mig lycklig! Nu vet jag vad riktig kärlek är, det är såhär det ska kännas, för alltid. Japp så får det bli:)
Hoppas ni inte är allt för arga för den dåliga uppdateringen, jag har fått lite pikar haha men ibland så orkar (hinner) man bara inte. Jag har sökt sommarjobb som en galning där hemma nu, det är inte lätt alltså. Om någon har ett jobb över så säg till:) Det känns så skönt att veta att hela sommaren ska spenderas på bäst-kusten iaf, det får mig att kämpa vidare. Snart är det sommarlov.... längtar sååå! Såg Valentine´s day på bio i lördags med Sara å Jennie förresten, den va lite småsöt. Väldigt många kända skådespelare med iaf. Hur hade ni det på alla hjärtans dag?? Min va jättemysig:) Nu sitter jag alltså i Skåne igen å längtar tillbaks.... Det snöar här, massor. Jag vill INTE ha mer snö nu, ge mig vår å sommar NU! Jag vill glida runt i skinn-paj, glajjor å Converse, nu nu nu!


I want spring, now!

ilovewildfox.com

My B-day is coming up

14 mars börjar ju närma sig å det vet ju ALLA vad det innebär. Min födelsedag:) Jag ska börja göra en önskelista redan nu tänkte jag haha. Vet redan att jag ska få gå på Pink med alla brudarna (av pappa).
bracy.se

Honey, I´m home



Japp ligger i älsklingens soffa nu å skriver. Känns underbart att va i Götet igen. Vill aldrig åka härifrån faktiskt. Det är galet mycket snö här men det är bara att gilla läget, även om jag önskar att den försvann å att våren kom nu. Jag längtar efter att få krypa ur dunjackan å glida i skinnjackan, den dagen kommer jag va såå lycklig. Jag kom hit i måndags. Gårdagen va riktigt mysig, fika med b-friend å hans kompisar, en shoppingtur å sen fika med mina fina. Jag fick träffat alla godingarna igår:) Jag fyndade något otroligt igår, riktigt nöjd. Denna köpte jag för 150 kr! Egentligen gillar jag inte fuskpälsar, vill ha riktig päls men för 150 spänn så kan man ju se lite mer chic ut än i dunjackan haha.





Ikväll ska vi ut å äta på Sjöbaren, kanske får den hänga på då. Antar att man ska be om ursäkt för dålig uppdatering här med men jag har inte haft nån inspo alls, massa plugg å ingen ork helt enkelt. Göteborg ger mig alltid ny energi :) Speciellt min kärlek. Imon åker Sara till Hemsedal, trist att hon inte ska va hemma i helgen men vi fick ju träffats en stund igår iaf. Vad ska ni hitta på idag då? Jag ska snart väcka min man som jobbat natt, men han får nog sova en stund till iaf.








Min snygga "tyska"vän å jag. Love :) Fick kramats å gått på stan med henne en snabbis igår med, mys!




Ha en bra dag! Jag ska tok-mysa hela dagen :) Puss å Kram

RSS 2.0