Beskriv en singelkompis och bli en matchmaker!

Midsommar



Nu är den här, dagen som vi alla väntat på länge, ja ett helt år faktiskt:) Midsommarafton! Jag har tvingat mig själv att ligga kvar i sängen å "sova", vaknade ju 5.30 som jag tänkte. Men men jag ska va pigg idag iaf:) Nu blir det snart frukost, dusch å sen hem till Sara å börja firandet. Vi ska å handla lite inför våran lunch sen ska vi till ett firande på Amhult å titta lite. Det var flera år sen som jag va på sånt sist så nu är det dax igen. Vädret, ja det ständiga samtalsämnet. Det finns väl ingen dag egentligen som är så viktig som denna när det gäller vädret. Nu ser det ändå ganska lovande ut, moln å sol. Iaf inget regn, bara å hålla tummarna att det inte kommer! Hoppas alla får en underbar dag, jag mobilbloggar sen från festen:)
 


Jag å Lillebror på midsommar för 2 år sen, vår kusins bröllopp :)


Puss å Kram

Bara att ladda

Nu är det bara att ladda, även om det ösregnar ute. Midsommar SKA blir kanon, har en känsla av att det kommer bli så med:) Fest hos Sara med massa trevligt folk:) Sill/lax lunch, Vin, Kransar, Stång, Lekar, Grillning, Vin (i mängder:), Snaps, Sånger, Grym musik, Sommartårta, Bästa sällskapet, Jordgubbar, Bada bubbel å Massa skratt. Så ska min Midsommar firas, vad ska ni göra? Hoppas alla som kommer till festen är lika taggade som jag haha. Längtar till imon, väldigt mycket. Sitter på jobbet idag. Mina system funkar faktiskt idag, det kanske man inte ska säga för då dör dom väl... Igår va jag med Sara å Johanna å planerade lite för imon å badade bubbel, så gott! Dax å jobba igen, det blir glass å jordgubbar här på jobbet sen, mumma! Jag har precis lyssnat på min snygging på radion, åh ge mig Henke! Det hade varit lycka! Henrik Lundqvist, man hör ju till å med hur snygg han är på radion:) Hoppas ni inte missade det på Bandit... Have a nice day sweetiepies :)

Update -last week


Nu har jag hunnit landa lite i Götet, det känns skönt men lite tomt på sätt å vis. Jag vet att jag har dom flesta här men det är en annan närhet i K-town, alla pluggar å har samma tider, vi umgås ju jämt där! Så lite mer ensamt här hemma men det blir nog bättre, mina pärlor kom ju hem från london imorse med:) Gottegrisarna Johanna å Sara. Nu har jag jobbat hela 3 dagar på Telia. Det är väldigt mycket att lära sig å komma ihåg men det går faktiskt ganska bra nu efter bara 3 dar så det ska nog lösa sig. Det finns en del ögongodis där med å det tackar jag ju inte nej till :P haha.

I fredags var jag ju på Björn, först var jag lite besviken på honom för han körde lite mycket nya låtar. Jag gillar ju hans gamla! Men han lyckades rädda mig på slutet iaf med några godingar. Det var en as kul kväll med min Mia iaf! Första gången på år typ som bara vi umgicks, as kul! Det blir mer av det min sköna! Efter Björn blev det galet bra, fattar ingenting?! Åh vilken lycka haha. Att skogen kan ha så mycket att erbjuda...

På lördagen var det bröllopp, Olivia (min gamla klass) gifte sig med Simon. Det var den vackraste bruden jag sett! OMG va fin hon var! Så sugen man blev, men som Maja sa: Vi är ju inte riktigt där än, men kul för dom:) Haha hon var iaf riktigt fin å så lycklig. Hoppas allt går bra för er nu tjejen! På lördagkväll hade jag, Mia å Jenny en hemmakväll. japp ni såg rätt, jag var hemma en lördag! Det har nog inte hänt sen, hmm ja.... flera månader tror jag. Men vad man längtar efter fredag nu när det var så lugnt i lördags haha.

Midsommar ska spenderas med mina absoluta godingar i Torslanda (klart jag kommer Jossan!), Sara, Mia, Johanna, Jossan, (Vickan?) Jenny å massa grabbar såklart:) Ett galet partaj hoppas jag. Köpte en klänning på gina igår som jag ska ha, en långklänning, jätte fin! Nu ska vi bara hoppas på sol sol sol sol! Annars suger det ju lite, men men en krans ska jag ha i år iaf. Glömde nog det förra året. Åh hoppas onsdag å torsdag går fort nu så det blir långhelg, mmm me like, a lot! Vad ska ni hitta på??

Nej nu är det dax för film å sen sova, jag mamma å pappa ska se Valkyria. Hoppas den är bra. Sen blir det bums i säng för min del, puh va trött jag är idag. Tisdagar är nog värst har vi kommit fram till.... Jag måste ju gå upp 5.30 nu när jag ska ta bussen till jobbet fast jag börjar kl 8! Mmm på tok för tidigt jag vet men, money money money :) Me love! Film-time nu mina godingar! Ha en fortsatt mysik kväll, förlåt för dålig update, haft massa å göra/tänka på!



Galet tomt....


 


Puss å Kram

Saturday´s pictures

Jag lovade ju lite uppdatering från Lördan:) Här kommer lite bilder iaf.
Vi var på förfest med taggarna :P det blev Sverige match - Banken - Efterfest med singstar - .....
Mycket trevlig kväll:) Dock min sista partykväll här i K-town på ett tag, but I´ll be back!
 


Me and Millan (fredagen)



Lördagsfina :)





Ida å Jag



Nästan tom...





Taxiresan haha

Nu ska jag packa, gaaaah vad mycket jag vill ha med till Götet, drar imon efter tentan.
Plugga sista nu sen ska jag ta SOMMARLOV!!!!!! Så skönt, har nog aldrig längtat så mycket:)

Ha det gott gullungar! PUSS

För trött

Nu är jag för trött för att uppdatera er om lördagen:) men det kommer, imon! Lovar! Ska lägga mig nu.. Natti natti

Gårdagen

Gårdagen blev inte riktigt som vi planerat men vi hade trevligt ändå:)



Gårdagens outfit



Me and Milla



Ikväll blir det nya tag, Sverige-match å sen utgång...

HEJA Sverige!

Hoppas ni hade en trevlig kväll igår!

Äntligen Fredag wohooo!



Nu har vi väntat (ovanligt) länge på att fredagen ska komma, men nu är den äntligen här:) Ikväll ska det ut å sliras med Milla. Nya klackar är köpa, å hööööga är dom. Sjukt coola dock:) Om dom är för obekväma så gör det ju inget när man minglar på bankens uteservering:P Teantan idag gick la sådär får jag säga, men nu är den gjord. Vad ska ni göra idag godingar?? Nu är det sista helgen med mina K-town-girls... Trist! Vi som har så ball nu, blir tråkigt att lämna er på torsdag. But I be back:) Ska fota sen så ni får se mina nya skor, dom är heta! Mitt hår ska ni få se med, Milla ska göra lockar med plattisen idag, så nice! Sen blir det nog lite zebra idag med... Jag gillar djur, på kläder!


Hoppas ni får en kalas kväll!! Det tänker jag ha!

XOXO

Perfekt kombo

Torsdag kväll, lite plugg å tv. Massa sms:) å längtan till helgen! Gah, imon ska vi röja, tentafest! Smulan & Millan goes Banken (fredag å lördag)! Men på lördag SKA Ida med:) Det kommer nog bli en trevlig kväll, vi får väl se vad som händer mohaha... Vi har haft sol idag, men vad det har blåst! Men det känns ju sådär att sitta inne så vi låg ute å pluggade i blåsten, är ganska brun nu. Ser så där sol-kysst ut:) Milla har förgat mitt hår idag, det blev faktiskt kanon! Hon är min nya frisör (väldigt billig dessutom, det gillar vi)! Så nu är jag blond å brun, perfekt kombo! Nu ska jag plugga lite till, sen sova, tenta imon! M -jag saknar ju dig med! Vi är bara löjliga fakitskt... får styra detta tycker jag;) känns knepigt att inte ens firat din dag ihop....


Godnatt gullungar!

XOXO

En ovanlig dag

GRATTIS Tina!
Hoppas du får en underbar dag i solen
med massa tårta å paket!


Kramar Smulan


Dagen innan...

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Det gjorde jag, dax för frukost å sen ska jag å Milla sola å plugga. Lika bra att passa på när man ändå måste läsa. Jag blev så sjukt röd i söndags när vi va på stranden, OMG! Men det har lagt sig lite till idag så jag kan nog sola idag:) min näsa haha, ser lite ut som en clown faktiskt. Stackars alla som jobbar idag å måste vara inne... Nu är det dax för smootie. Bye bye lovers

Förändring kan vara kanon faktiskt :)

Jag vet, dååålig uppdatering, igen! Har inte haft någon blogg-motivation dom senaste dagarna. Lördagen va kanon kul, ute med Millan å Ida. 30-taggare mohaha.... Hoppas eran helg va nice den med. Nu är det tentavecka och massa plugg som vanligt, satt uppe till 1.30 igår, vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. det var grupparbete, igen. Det ställer bara till onädiga problem, orkar inte med mer sånt nu. Skönt, nu är det snart över iaf. 1 vecka kvar på denna terminen, galet! Sen blir det sommarjobb, ska bli skönt så man kan leva lite, på riktigt, tjäna pengar -ME LIKE! Jag har haft några bittra personer som kommenterat min blogg, läs inte om ni tycker så då! Jag bloggar för min skull, definitivt inte för eran. Moget att inte ens skriva eran egna blogg heller, jaja. Jag vet visst hur Traniee stavas, jag skriver bara lite fort ibland, så det så! Imon är sista dagen innan tentan, plugga satan är det soom gäller! Sen är det helg, sista med brudarna... Kommer bli knepigt nu när man vant sig att vara så nära med vissa.... men jag har ju mina andra godingar där hemma i Götet å så hoppas jag på massa besök från Skåne i sommar! Har börjat snacka med en kille jag träffade på min språkresa med öfrresten, för 10 år sen. As kul:) Folk både förvånar en och förändras ibland, både till det bättre och sämre. Just nu är det nog till det bättre, vilket är kanon:) Kan bli ett sånt skånebesök med kankse, hoppas på det.


Nu ska jag krama kudden lite.... Natti natti

XOXo

RSS 2.0