Beskriv en singelkompis och bli en matchmaker!

Att vakna upp i Göteborg



Godmorgon! Att vakna upp i Göteborg är en så skön känsla, här ute på landet:) Det är kallt å solen skiner, helt tyst och lugnt. Idag ska jag laga lite mat till pappsen först sen ska jag kanske träffa Mican, sen Sara å kanske utgång ikväll med lillebror. Många lösaplaner :) Imonkväll ska vi ju ha Tapas-mys hos Mia. Jag, Sara, Johanna, Mia, Jennie å Jossan(?). Alla mina favoriter på en gång, eliten som vi även brukar kalla oss :P. Jag tänkte att jag skulle göra ett recept som jag hittade på tastline, Potatis- och getostminipizza. Vad tror ni om det? Getost är bara ju sååååå gott! Hoppas det blir en hitt, jag berättar på söndag hur dom smakar. Det kommer bli massa skratt, massa vin, massa skvaller, massa mat å massa kärlek, som vanligt när vi ses.




Potatis- och getostminipizza





Ingredienser för 6 personer

3 st   potatis(ar), medelstora
1,5 kvist(ar)   rosmarin
0,75 tsk   salt
1,5 st   vitlöksklyfta(or)
0,75 dl   olivolja
3 st   tortillabröd, små
112,5 gram   getost
0,75 st   röd lök(ar)



Tillagning


1. Värm ugnen till 225 grader.

2. Skiva potatisen tunt och koka i tre minuter. Finhacka eller mixa rosmarin, salt och vitlök och blanda med olja. Häll av potatisvattnet och blanda potatisen med oljeblandningen.

3. Lägg upp tortillor på en bakplåt. Fördela potatisen över bröden. Skiva getost samt rödlök och lägg ovanpå.

4. Grädda i ugnen i cirka 8 minuter, eller tills osten får gyllene partier. Skär i små bitar och servera som drinktilltugg.


http://www.tasteline.com/Recept/Potatis-_och_getostminipizza


Recept: Alice Brax
Foto: Jurek Holzer





Have a nice day!
XOXO
Smulan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0